December 19, 2011

Home » , » Under Construction

Under Construction

Assalamualaikum & Slmt Sejahtera.

Aduh penatnye aku hari ni.. selepas berhempas pulas akhirnye blog berubah wajah.. Haha, kau jangan ketawa dulu pasal aku bikin header ni guna Adobe photoshop 7.0.. baru 1st time aku main dengan menatang ni, at least aku berani mencuba & nak meningkatkan ilmu pengetahuan, kau ade? (kata2 ni ditujukan kpd beberapa manusia yang tak boleh tengok aku senang kat opis..)

Actually perubahan ni tak de la sempena apa-apa perayaan okay, memang aku saje nak mengetest kredibiliti aku, setakat ni memang berbaloi lah nampak gayanya.. Tapi masih tak puas hati lagi..Takpe sikit-sikit lama-lama jadik bukit (peribahasa ni budak tadika pun tau kot!)

Yang ni header lama aku lah yang gedik-gedik bajet Ombak Rindu gitu..




Gelik pulak aku tengok header ni ala-ala korea la kunun, cit poodah! Macam la takde gambar lain kau nak letak.. Eh, dah muke aku korean look suke hati aku lah.. (statement kena boo lepas ni) Yang pasti account facebook aku pun dah meletop sekarang, Park Lee Man.. kau ade?

Sini ade beberapa potong surah Yunus ayat 81-82 yang boleh kau amalkan supaya kau kebal dari cubaan pengamal ilmu sihir yang dihantar melalui bomoh siam.. Insya-Allah, dah pegi la tido sana bye!

Nota: Di atas permintaan aku sertakan gambar background ni, boleh klik utk tumbesaran yea! Ok lah tuan-tuan & puan-puan, semoga anda terhibur lah dengan perubahan yang dilakukan.. (Kau fikir kau hebat?)

5 comments:

Polskahackrew said...

menarik header tu bro.. sy smpi skarang x ada header.. hehe.. blh ambik x gambar background ?

Lady Shana Sweet said...

pergh... header kelas.. SNSD erk??arh.. patut la ada wajah kite kat situ.. soo young la katekan.. :P hahaha

Akhelaken said...

@Polskahackrew
menarik ke? hehe,tq. Ok dah kasi edit kat atas tu ambik le :)

Wira Chomel said...

doa pembatal sihir tu mmg elok dihafal..tp bukan jadi kat semua org..org yg yakin dan kuat amalan je boleh elak drpd disihir..


Wira Chomel recently posted Tutorial Origami Comel #1: Bagaimana Membuat Origami Katak Comel

Akhelaken said...

@Lady Shana Sweet
wow soo young,a'ah la.. x perasan pulak tadi.. hehe XD

@Wira Chomel
betul3x.. insyaAllah,antara usaha yakin je..

CLOSE

Copyright reserved by Zero to Hero's Blog Edited by Caersasuke