July 23, 2012

Home » » JYJ Junsu's Cats

JYJ Junsu's Cats

Assalamualaikum & Slm Ramadhan Almubarak!
Atas permintaan seorang sahabat aku yang comel si RosRozis tu, aku nak kongsikan bersama beberapa gambar dan video just for the pleasure ntah dari mana aku grab video ni, lupa sudah. 
Kalau dulu aku ade post pasal si Jiji, kucing kesayangan Jaejong JYJ kat entri Kucing Parsi Hero Jaejoong, Rupa-rupanya si Xiah pun ade kucing jugak! Very the cute lah kucing-kucing tu.. geram je tengok rasa nak culik je.. Huhuhu



Some random video & fanmade from Cassiopeia! Lucu owh...



P/s: Agak-agak kucing sapa paling comel? Aku rasa Ros mesti terlompat-lompat kegembiraan sekarang Hehe..

4 comments:

Rosiz Cassiopeia said...

CUMELNYEEEEEE!!!!... waaaaaaaa... bahagia aku... tq man... siap de video lg...

Edy Fee said...

perfhh byknye kucing.lemas aku

Akhelaken said...

@Rosiz Cassiopeia
"Sebab kau selalu menyokong perkembangan blog ni Ros, so entri ni sbg tanda penghargaan aku kpd kau" ~Apsal tetibe skema pulak ni? hehe

Akhelaken said...

@Edy Fee
Lemas eh? Lemas-lemas pun nak dptkan sekor, mau beribu tu geng..hehe. Bukan cute ke? huhu

CLOSE

Copyright reserved by Zero to Hero's Blog Edited by Caersasuke