August 1, 2012

Home » » Mr Uberman 2012 : HURRY!!!

Mr Uberman 2012 : HURRY!!!

UBERMAN sekali lagi mengajak jejaka yang mempunyai personaliti menarik, segak, tampan dan berkarisma untuk menyertai Pencarian Mr.Uberman 2012. Pencarian ini bermula dari sekarang and will continue to run till the 30th of Sept 2012. It's still not too late to join!

Ok, antara terma dan syarat adalah seperti berikut:


How do I enter?

What would I win?
I’m putting up this post for Mr Ubermen for no pun intended. I hope those who reads this and have interest do take part and give it a try. Orang kata tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia tak siapa tahu, isn't it! So, feel free to visit the Facebook page for more information.

8 comments:

lokman said...

hehehe.. mod tgh bersegmen sekarang.. ^_^

LELAKI INI said...

hahaha
thanks dtg bolg..
sorry la..tal layak la nak join mr uberman ni..
huhuhu

Akhelaken said...

@lokman
bagus la,kalau menang tu la rezeki bulan ramadhan namanya,,hehe

Akhelaken said...

@LELAKI INI
mana tang yg tak layak tu? hensem bergaya mcm ni tak kan tak konfiden? hehe.its ok,just berkongsi informasi dgn kwn2..

Edy Fee said...

amin..join la..boleh ape

kay_are said...

tak pernah terpikir lagi aku nak join bende2 grand yang camni.. huu

Akhelaken said...

@Edy Fee
hang join la,hang ade bakat ade rupe! Aku ape pon takde..haha

Akhelaken said...

@kay_are
Ah ni la masanya,senang je semudah abc..
1.Beli perfume/apa2 product UBERMAN berharga RM30 dlm 1 resit
2.Like Facebook UBERMAN
3.Isi borang & hantar gambar

Kalau lah menang RM6000 tu.. :)

CLOSE

Copyright reserved by Zero to Hero's Blog Edited by Caersasuke