August 11, 2012

Home » » Ucapan Selamat Hari Raya to Eqbal Zack

Ucapan Selamat Hari Raya to Eqbal Zack

Assalamualaikum teman-teman,

Puasa tahun ini cukup atau tidak? Kalau tak cukup tak boleh berhari raya sebab hari raya ni khas untuk orang yang puasanya cukup saja, macam saya ni lah!
Walaubagaimanapun, saya di sini ingin mengucapkan selamat berpuasa dan selamat berhari raya.
Dengan ingatan tulus ikhlas, Maaf Zahir & Batin ya!

.................................................................................................................................................

Sedikit selingan ya, 
Kat atas nun khas buat tatapan pembaca sekalian, teman-teman & rakan taulan yang mengenali diri ini. Kalau dulu-dulu tak meriah kan raya, kalau tak berutus surat dan kad raya, waima kad yang cikai-cikai pun jadi la.. Tapi zaman sekarang dah moden, lain, nak dapatkan 1 kad raya pun susah!
Tak meriah....
TAPI.....
Ada KAD RAYA free untuk kawan-kawan.. boleh dapatkannya di SINI!


Bukan tu saja, untung nasib badan boleh dapat DUIT RAYA (RM50) beserta HAMPER RAYA sekali!!! Fuhyooo....
Tapi yang hamper dengan duit raya tu bukan free lah, madang nak free jek engkau ye! Hehe..
Ok, nak dapatkan tu bukan susah mana pun, pergi je kat SINI dan join contest ni.. 
Hah tak susah kan, kacang goreng je kan?
Tapi maaflah, tarikh tutup hari ni.. harap-harap sempat lah yea..


P/s: oh ye lupa pulak nak kena tag orang.. ermm mohon tag si comel SZUMIKA :)


7 comments:

Edy Fee said...

hadiah dia mmg gempak!

Akhelaken said...

@Edy Fee
aha selalu lewat,ni pun xtau msk list ke tidak..huhu.
anyway tahniah jugak kpd edy atas penganjuran contest sgt hebat! Bravo2!

♥♥szumika sakni♥♥ said...

sy da terlepas ishhh hehhee...
tagged c comel? hahhaha....blushing :)

Edy Fee said...

komen lg.mnang share
hehe time kasih..tak nhebat pon aku nye

Akhelaken said...

@Edy Fee
boleh saje,ckp nak share ape? duit ke hamper? Eh eh eh..terbelagak pulak,padahal tak menang pun.huhu

misshannajr said...

gudluck! :) folo here

Akhelaken said...

@misshannajr
oh terima ksh :)
really appreciated that!

CLOSE

Copyright reserved by Zero to Hero's Blog Edited by Caersasuke