August 29, 2012

Home » » Wordless Wednesday #2: My Memory

Wordless Wednesday #2: My Memory


Assalamualaikum & Slm Sejahtera.
Today is Wordless Wednesday, try not to talk to much ok!
Just flying in my mind, This is Our Cupid.. but not this time anymore.. :')

8 comments:

Awie Omar said...

Salam Syawal. Dengan ikhlas hati nak menjemput anda untuk sertai game top "BLOGGER" musim 3. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1 & 2 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. komen di mana mana entri dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE". Ada ganjaran untuk pemenang. Harap sudi la sertai kami :)

Akhelaken said...

@Awie Omar
Thanks invited me :)
Yeah.. Battle Royale, I'm in!

Awie Omar said...

INFO TERKINI – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
Terima kasih sebab sudi sertai game B3:BR. Game ni kena ada 16 peserta. Anda adalah peserta ke 12 yang menyertainya. Kena tunggu 4 peserta lagi sebelum game ini bermula. Aku akan selalu mengunjungi blog ini untuk umumkan perkara selanjutnya.

Awie Omar said...

INFO TERKINI – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
“Akhelaken” – Nickname anda untuk game ini.

Awie Omar said...

INFO TERKINI – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
Tema Blogger Musim 3 kali ini diilhamkan dari Komik & Filem Thriller dari Jepun “Battle Royale”. Namun jangan risau, game ini tidaklah sekejam dan seserius “Battle Royale” Jepun tu. Tolak yang negative, kita ambil yang positif sahaja. Semuanya baik baik sahaja. Apa yang pasti setiap peserta akan dibekalkan dengan 1 Senjata Khas, sama seperti “Battle Royale” yang asli. Tapi secara illusion sahaja okay.
Anda peserta ke 12 yang menyertai game ini, maka ada 5 Senjata Khas disenaraikan untuk anda pilih 1 sahaja di antaranya. Senjata Khas menggunakan nama kod – Fungsinya akan diketahui bila anda mahu menggunakannya nanti. Umumkan keputusan anda di mana mana entri blog AWIE OMAR secepat yang mungkin (dalam masa 24jam, bermula pada masa mesej ini diberikan pada anda) kerana mesej ini akan disampaikan kepada peserta yang seterusnya pula :)

1. BDTI x2
2. BIKKPL x2
3. HSKPL x2
4. MSKPL x2
5. TSKPL x2

Cikgu Ma said...

salam merdeka :)

Awie Omar said...

TERIMA KASIH kerana sudi join segmen BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE ini. Malangnya penyertaan anda untuk segmen ini telah DIBATALKAN kerana anda lewat / tidak langsung membalas mesej yang telah saya berikan. HARAP MAKLUM.

Akhelaken said...

@Awie Omar
mohon maap sbb lewat & tersingkir drp penyertaan BR3,huhu :'(
lastly semoga sukses & Happy blogging Awie Omar!

CLOSE

Copyright reserved by Zero to Hero's Blog Edited by Caersasuke