October 1, 2012

Home » » GLEE PROJECT, Bukan Projek Geli-geli Tau!

GLEE PROJECT, Bukan Projek Geli-geli Tau!

The Glee Project is an American reality television series from Oxygen. It serves as an audition for the FOX musical comedy series Glee, and the prize for the winner is a seven-episode act in the following season of the show. Season Two is the second season of The Glee Project. The competition was won by Blake Jenner beating Ali Stroker and Aylin Bayramoglu in the final.


Kalau nak ikutkan, kat Malaysia kita boleh menyaksikan GPS2 ni di channel Astro 722 / 711 dan tinggal lagi top six untuk sampai ke Finale. In this project, my favorite contenders is Charlie and Lily Mae :) Tapi Charlie dah keluar awal sebab persembahan berkumpulan dia selalu out! Tapi secara personal Charlie lebih kreatif than Blake. Yeah Blake is a nice guy with nice feelings, but I honestly feel like he doesn't has anything special. His voice is so-so, he is good looking and he can act just like Zac Efron.. I'm happy for him, but I honestly feel that there were a lot of other people that deserved it way more.

Dani pulak kalau aku tak silap dia ni pernah keluar dalam program American Got Talents kalau tak silap le. Dalam GPS2 ni terdapat 2 orang disableperson (OKU), Mario si buta dan Ali yang berkerusi roda tapi mereka tetap bagus malah Ali pernah menang beberapa kali untuk homework. Untuk GPS kali  ke-2 ni , aku sangat tertarik dengan tema lagu eliminasi tiap kali akhir rancangan. Lagu bertajuk Keep Holding On, originally song by Avril Lavigne. So, kat sini aku sertakan lagu tersebut Glee Cast version. Have fun!



3 comments:

Anasyg said...

ok, sep skang, sebb kta sesama GLEEKS ! hehe

Akhelaken said...

@Anasyg
tgk ekh? hehe.. gimme 5!

Anasyg said...

yup, ada entri kat blog anas pasal glee : kat sini
1 : http://followanasyg.blogspot.com/2011/03/gleetastic-journey.html
n sini
2 : http://followanasyg.blogspot.com/2012/05/gleetastic-journey.html

CLOSE

Copyright reserved by Zero to Hero's Blog Edited by Caersasuke