November 13, 2012

Home » » Pertandingan Menulis Kisah Cinta

Pertandingan Menulis Kisah Cinta

Assalamualaikum & Happy Depavali kpd yang menyambut...

Sedang membelek-belek majalah PENGANTIN cik Salina engkau, mata saya terpandang sebuah iklan bertajuk Pertandingan Menulis Kisah Cinta. Memandangkan sekarang ni musim kawin, so saya ingin kongsikan kepada anda (khusus kepada kawan-kawan yang bakal mendirikan rumah tangga pada Januari 2013 sehingga Disember 2014) dan semua yang membaca blog ini. Manalah tahu rejeki awak kan, dah boleh save bajet kawin korang kan? Baik tak aku? baik kan? baik kan? Ok, straight to the point:

Cara Penyertaan:
  • Peserta mesti menghantar gambar anda bersama pasangan anda dan tulis kisah cinta anda kepada email kadkahwinmu@gmail.com untuk penyertaan
  • ADMIN akan upload gambar anda di album fan page Kadkahwinmu untuk pertandingan selepas sahaja menerima penyertaan
  • Sila email dan tulis SUBJEK: Saya Hendak Masuk Pertandingan Menulis Kisah Cinta
  • Sila sertakan juga di ayat email bersama nama, no.telefon, alamat email, alamat .

Cara Mengundi / LIKE Penyertaan:

1st: LIKE this link http://www.facebook.com/kadkahwinmu

2nd: LIKE gambar peserta di dalam album Fan Page Kadkahwinmu (Album name: Kisah Cinta)
  • Pemenang akan dikira mengikut jumlah "LIKE” yang TERTINGGI di-klik oleh pembaca digambar anda sahaja di album fan page Kadkahwinmu (Kisah Cinta)
  • Jumlah “LIKE” post yang dalam laman KadKahwinmu tidak akan dikira.
  • Anda perlu promosikan rakan anda untuk LIKE fan page Kadkahwinmu dahulu kemudian step ke-2 gambar anda

Hadiah Bagi Pemenang:

Even penyertaan yang tak menang pun dapat hadiah!


Terma & Syarat "Pertandingan Menulis Kisah Cinta"

1. Pertandingan ini terbuka kepada semua pengunjung laman facebook Kad Kahwinmu yang berumur 18 ke atas dan yang akan berkahwin pada Januari 2013 sehingga Disember 2014 sahaja
2. Pertandingan bermula sehingga 15 Disember 2012
3. Setiap penyertaan mesti disertakan dengan foto bersama pasangan.
4. Penyertaan dan penghantaran dibuka sehingga tamat 15 Disember 2012, maksudnya jika lambat anda submit gambar, lambat juga anda dapat promosikan LIKE.
5. Pihak Kad Kahwinmu dan ADMIN berhak untuk menarik balik penyertaan jika terdapat unsur yang kurang sihat
6. Hadiah tidak boleh ditukar dengan wang tunai atau sebarang bentuk lain.
7. Setiap peserta hanya dibenarkan menghantar satu penyertaan sahaja maknanya 1 pasangan, seorang sahaja layak join.
8. Keputusan pihak penganjur muktamad dan sebarang bantahan tidak akan dilayan.
9.Pemenang-pemenang perlu hadir ke event Malaysia Wedding Festival (MEFA) pada 29 Disember 2012 untuk penyampaian hadiah.
10. Cash Voucher akan di email kepada setiap peserta yang lengkap penyertaannya.
11. Pemenang-pemenang perlu hadir ke pejabat Kad Kahwinmu untuk menuntut hadiah yang dimenangi.

Peraduan ini adalah sempena event yang akan Berlangsung di Shah Alam Convention Center (SACC) pada 28-30 Disember iaitu di bawah Malaysia Wedding Festival (MEFA)

P/s: Kalau rasa entri ni bermanfaat sila lah klik iklan yang ditayangkan, boleh jugak aku kumpul duit buat kawin. Alahai~



2 comments:

Edy Fee said...

perghhh gempak giler la poster.hahahaha bleh bbisnes ni

Akhelaken said...

@Edy Fee kau lah satu2nya org yg sentiasa komen entri 'tak laku' membuatkan aku sungguh terharu :'( hahaha
Bisnes pebendanya,poster tu bukan aku yg buatpun ekau ni Edy =.='

CLOSE

Copyright reserved by Zero to Hero's Blog Edited by Caersasuke