February 6, 2013

Home » » Jom Join Segmen Blog Kesayangan BCE!

Jom Join Segmen Blog Kesayangan BCE!

Assalamualaikum & Gong Xi Fa Cai kepada yang menyambut...

Memandangkan lately ni moody je memanjang macam la perempuan datang bulan purnama, akhirnya aku ambil keputusan untuk bercuti panjang. Huhu. Tapi takde la panjang sangat pon. Setakat seminggu-dua tu aku rasa macam celah gigi je… muahaha. So, boleh la aku relaks-relaks merehatkan minda, bermuhasabah diri, dan meluangkan lebih masa bersama anak-anak kesayanganku. Omo omo omo…
So dikesempatan cuti ni, aku nak join satu segmen daripada Blog Coklateyes (BCE) yang diberi tajuk Segmen Blog Kesayangan : Blog Coklateyes oleh Innanie Ariffin. Untuk pengetahuan semua segmen ni bermula dari 1 Februari 2013 sehingga 22 Februari 2013. So, masih ada masa lagi lah kan..

Agak-agak korang lah, kenapa aku nak sangat join segmen ni? Ye betul, sebabnye adalah BCE memang best! Eh, susah lah nak gambarkan dengan kata-kata macamana bestnye beliau dan blog beliau tu. Yang pasti, tuan punya blog tu sangat mesra rakyat! Jangan risau, tuan blog makan nasi, tak penah makan orang. Hewhewhew...

Meh aku tunjuk sejauh mana mesra rakyatnye beliau itu:


See? Blog aku tersenarai dalam bloglist BCE. Kau hado? Hehe.. Padahal blog aku ni kalau nak dibandingkan dengan BCE memang jauh panggang dari api lah kan. Followers dia sahaja sekarang dah mencecah lebih 3000, dan meletakkan dia sebaris dengan blogger senior dan popular seperti Ben Ashaari, Fatin Liyana, etc! Aku rasa ni penangan entry-entry terbaik dari BCE jugak, salah satunya ialah entri BERITA GEMBIRA!!! TUTORIAL TUKAR DOMAIN ni.

Tapi paling tak tercapai dek akalku ialah tuan punye blog tu yang add bloglist aku dulu. Giler ah! Seronok aku tak terkata. Lepas tu tanpa berlengah aku terus add BCE dalam bloglist aku pulak. Siap dengan BANNER BCE aku rembat!

Segmen ni simple gile kot. Rugi kalau kau tak join sebab selain dapat menambah kenalan dan trafik, mana tau kalau beliau ada rezeki lebih tiba-tiba terpilih pulak korang sorang dua untuk dapat hadiah ke kan? Nampak tak permainan aku kat situ? Hihi. Nak join? Gini caranya:


Senang je kan? Ok lah. Aku tinggalkan korang dengan rasa keterujaan tu. Dan dengan ini secara rasminya aku jemput korang semua untuk usha dan join segmen ni. Apa yang penting korang jangan risau, tuan blog makan nasi, tak penah makan orang. Hewhewhew...


11 comments:

Husna Humairah said...

untunglah org femes.. heheee, japgi terus mendadak naik followers awak ;) see, sy dgn rasminya terus follow awk lps tgk di fanpage BCE. hehee

wish you luck.

truly, me.

michelle De hunny said...

dr segmen sama jugak ~

Sherlyanna Angiela said...

:))

Akhelaken said...

@Husna Humairah wahh.. thanks a lot! nnt sy follow back k :)

@michelle De hunny hehe.. selamat bersegmen

@Sherlyanna Angiela :) :) :)

Sya Isya said...

Nak join lah juga :-)

wadud duad said...

keh2.. gud luck.. :)

Maria Dolores Lopez Godoy said...

Wow your blog is very beautiful, congratulations and kisses from Spain. follow me and I will follow back?

http://redecoratelg.blogspot.com.es/

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Datang jalan-jalan ke sini.. ^_^. selamat malam bagi yang sudah terlena tidur.

http://www.lokmanramli.my

http://semangataku.blogspot.com

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-blog-kesayangan-blog-coklateyes.html

deno said...

salam...! :)deno datang dari segmen blog kak coklateyes ^_^ deno folow sini!!^ jom la folo deno.. hehe...

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-blog-kesayangan-blog-coklateyes.html

Akhelaken said...

@Sya Isya dah join ke?

@wadud duad thanks :D

@Maria Dolores Lopez Godoy Hi Maria, nice to meet u here..

@Mohd Lokman Bin Ramli terima ksh sudi singgah. Jemput dtg lg :)

@Cik Fie Hai! terima kasih sudi follow. Ok i will :)

@deno Terima kasih byk. Terjah ke blog Deno!!!

CLOSE

Copyright reserved by Zero to Hero's Blog Edited by Caersasuke