April 9, 2013

Home » » Teruja Tengok Fatin Liyana Pakai Samsung Galaxy SIII Mini

Teruja Tengok Fatin Liyana Pakai Samsung Galaxy SIII Mini

Assalamualaikum & salam sejahtera


Tadi aku terbaca entri terbaru daripada Fatin Liyana kat dalam blog beliau honeykoyuki.blogspot.com. Entri Fatin Liyana kali ni berkaitan keterujaan beliau memiliki hengpon Samsung Galaxy SIII Mini. Perghhh, memang menarik! Menurut beliau;
Dengan hanya RM999 anda boleh mendapatkan sebuah SAMSUNG GALAXY SIII MINI! Smartphone canggih dengan teknologi terkini dibawah harga RM1K?


Tapi tahukah anda, ada berita yang lebih mengujakan daripada itu?
Anda mampu memiliki SAMSUNG GALAXY SIII MINI secara PERCUMA! Yeah, it's FREE!!!!


Kalau diberi pilihan antara RM999 dengan RM0, mana yang kau mahu? Kalau aku prefer yang RM0 punya lah kan? Gile kau! Haha. Tapi kalau yang dah ada sebiji tu pun kau boleh lah bagi pada adik-adik ke, mak ke, abah ke, kekasih ke, orang kampung ke. Mesti diorang pun suka. Tapi macamana nak dapatkannya secara percuma tu ye?


Kalau nak tahu apa kelebihan Samsung Galaxy SIII Mini ni kau boleh refer kat Fatin Liyana sendiri atau baca sahaja blog honeykoyuki.blogspot.com. Kat sana ada cerita segala-galanya :)
By the way, meh layan dulu video comel yang Fatin Liyana bikin ni. Memang Fatin Liyana dan Samsung Galaxy SIII Mini dua-dua sama comel kan? Huhuhu..




7 comments:

Lelaki Ini said...

wah, mau jugak!!!

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. saya membalas kunjungan daripada blog Triple S. heee. dapat free ke? biar betul. cer citer cer citer skit...

KL Poh said...

adik saya asyik mintak phone ini, nampaknya spec phone ni agak bagus jugak!

Anis Athia said...

wah, terima kasih inform :)

Aidiel Iman said...

eh? yeke boleh dapat free? macam tak caye je

Akhelaken said...

@Lelaki Ini cpt sblm terlambat! Tempoh penyertaan 25/3/13-30/4/13!

@Sheila Salim Wslm awk. Nak tahu lebih lanjut beli majalah EH!

@KL Poh yup,prestasi maksima even bentuknya comel/mini :)

@Anis Athia sama2.. cpt sebelum terlambat!

@Aidiel Iman ce tengok WWW.EH.COM.MY

Nick Nashram said...

bro, lagi syok kalo ade orang bg hadiah S3..huhu

CLOSE

Copyright reserved by Zero to Hero's Blog Edited by Caersasuke