September 17, 2014

Home » , , » Good Daughter Hana

Good Daughter Hana

Assalamualaikum & Salam Hari Malaysia

Entah dah berapa kurun lamanya tak bukak blog ni. huhu. Macam takde idea nak cerita apa. So, rini time ada masa ni tergerak hati nak tengok perkembangan blog ni kot-kot ada follower baru ke, ade komen entry lama ke, wish birthday ke, wish good luck UPSR ke, wish ape-ape je lah pon... hakikatnye takde. Ok hampeh! :(



Sebenarnya hari ni hari bersejarah sebab hari ni last bos kat sini. Patah tumbuh hilang berganti, nanti ada lah tu bos baru masuk. Sempena bos pindah pada hari ni kami buat potluck makan-makan tadi pagi, ade la ucapan sikit, tayangan video sikit, cenderahati kenang-kenangan, potong-potong kek... klise betul hmmm (-..-) 

Tapi entry ni bukan nak cerita pasal tu, ni ha nak cerita sempena bos takde ni bole la aku buat macam aku lah bos kat opis ni. hahaha. So, untuk hari pertama bos takde ni kita raikan dengan menonton K-drama ni. Awesome betul tengok cite ni sambil makan potluck dengan alih bahasa melayu. Ada yang layan? kita buddies! haha


Good Daughter Hana, sekarang tengah main kat Astro One. Comel kan? memang taste aku ni, kalau ade kat luar tu iras-iras macam ni boleh la tinggalkan no tepon. Amboi kau, sejak dah berusia ni macam makin miang aku rasa. Biahahaha..

Ok lah, layan~



No comments:

CLOSE

Copyright reserved by Zero to Hero's Blog Edited by Caersasuke