April 1, 2014

TIPS melajukan internet dan access ke laman web yang diblock

Assalamualaikum & salam sejahtera...

Hi hi, sorry sangat-sangat sebab dah lama tak membelai blog tersayang ni. Maklumlah budak milo kerjanya kena buat milo selalu, ye dak? Ok tu sejenis punch line.. klaka nye. Ok lah tanak cerita banyak. Just nak kongsi satu tips seperti tajuk diatas..

Firstly kita kena tahu software ni diberi nama KEPARD, ia sejenis VPN yang mengubah id internet anda kepada id lain. Fungsinya seperti berikut:



Jadi, bersedia untuk mengetahui senjata rahsia ini? Senang je caranya:

1) Download sofware ini--> KEPARD PERCUMA
2) Masukkan email & cipta password sendiri (1st time sign up)


3) Klik pada "Start Window Download"
4) Klik pada " Yes, i agree.."
5) Klik pada "Next"
6) Software sedang didownload... Done!
7) Setelah berjaya, buka folder Download pada komputer dan double click pada software tersebut.
8) Apabila telah terpasang, tekan butang OpenVPN untuk melayari internet dengan senang hati tanpa rasa ragu! (lampu hijau:ON) (lampu merah:OFF)



Tips tambahan!!! (read more please...)

CLOSE

Copyright reserved by Zero to Hero's Blog Edited by Caersasuke