December 21, 2011

Lirik Lagu I’ll Protect You – Kim Jae Joong (JYJ) | OST Protect The Boss

JYJ's Jaejong has released his self-composed song for his first ever lead role in the South Korean drama "Protect The Boss". The song title "I'll Protect You" and it features his amazing sweet vocals and will be included in the drama original soundtrack.
 

sumber gambar [link] 

December 19, 2011

Under Construction

Assalamualaikum & Slmt Sejahtera.

Aduh penatnye aku hari ni.. selepas berhempas pulas akhirnye blog berubah wajah.. Haha, kau jangan ketawa dulu pasal aku bikin header ni guna Adobe photoshop 7.0.. baru 1st time aku main dengan menatang ni, at least aku berani mencuba & nak meningkatkan ilmu pengetahuan, kau ade? (kata2 ni ditujukan kpd beberapa manusia yang tak boleh tengok aku senang kat opis..)

Actually perubahan ni tak de la sempena apa-apa perayaan okay, memang aku saje nak mengetest kredibiliti aku, setakat ni memang berbaloi lah nampak gayanya.. Tapi masih tak puas hati lagi..Takpe sikit-sikit lama-lama jadik bukit (peribahasa ni budak tadika pun tau kot!)

November 30, 2011

Contest Trafik Free - Blog Avi

Assalamualaikum & Slmt Sejahtera kpd semua ye.. senyum sikit :)

Inilah yang dikatakan takdir, tengah sedap bejalan-jalan di pagi hari terjumpa pulak dengan satu blog tajuknye Perkongsian Hot di Facebook. Kata penulis blog ni (Avi, 20 tahun) ia memaparkan item viral kat Facebook berkenaan isu-isu yg menarik, bermanfaat, mengejutkan, menyeronokkan & mengkelakarkan (copy paste sudah..)

Secara jujurnye, blog ni tak de la gempak sangat, gambar perempuan seksi tak de, background putih lesi, header? Alahai... Tapi yang mengejutkan aku, followers blog ni dah mencecah lebih dari 1500 followers dlm masa dua minggu! Ye kawan-kawan, 2 minggu saja! Believe it or not?

Ok kalau kau tak percaya dengan apa yang aku katakan boleh try check blog beliau kat SINI

dan ini wajah sugul beliau, :)

p/s: Aku kalau join contest mesti rezeki tak berapa nak memihak kpd aku, Geram3X.. tapi takpe, selagi hayat dikandung badan aku tetap akan mencuba & berusaha sedaya upaya! Mungkin dah takdir aku sebagai peserta yang bertuah tu kali ni.. (Dgn angkuhnya).. Hahaha..

Ucapan Takziah Kepada Keluarga si Mati..

Assalamualaikum & Slmt Sejahtera

Lama tak update blog ni.. Sepanjang tempoh ni, banyak perkara yang telah berlaku.. Antaranya, pada 24 November 2011 pakcik aku, Mahadir Adam telah kembali ke rahmatullah.. Takziah diucapkan kepada ahli keluarga, terutama isteri; Marsha Mahdir & anak-anak Farriz Daniell & Hazmi Hariz..


..Al-fatihah buat Allahyarham..

Kesian aku tengok muka budak-budak tu, kecik lagi dan tak tau apa-apa.. Sehari selepas tu, boleh pulak si abang (Hazmi Hariz) cakap kat aku: "Malam tadi papa jadik pocong!" Seram plak aku dibuatnya, huhu.. mungkin sebab dia tengok jenazah papa dia yang dah siap dikapankan malam tu.. 

Dan khabarnya, arwah meninggal kerana terhidu gas beracun di tempat kerjanya mengorbankan dua nyawa, termasuk seorang rakan arwah.. Banyak perkara yang perlu disettlekan, pastinya hal ini memberi tamparan hebat kepada aunty aku..
Firman Allah, Surah Ali-Imran 185: Tiap-tiap yang bernyawa pasti akan merasai mati.. 
Maka, redhalah dengan pemergian arwah.. sesungguhnya Allah lebih menyayanginya dan Malaikat Maut telah menjalankan tugasnya atas perintah Allah. Walau apapun penyebabnye kita yang hidup perlu teruskan kehidupan dan mendoakan mereka yang sudah tiada. 
Semoga Allah memelihara kita & diberi serta dikekalkan hidayah serta taufiq-Nya hingga ke akhir hayat.. Wallahualam..

August 25, 2011

Get your Duit Raya from SAYS.my!


Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
How has the fasting month been for everyone?
Can you believe it, we are 3 weeks into the month of Ramadan, and next week’s already Raya! Time sure flies. Have you had the opportunity to explore the variety of kueh raya & baju raya yet?

The Raya preparation is always the fun part, don’t you think? You get to shop for new clothes, groceries for all the ketupat, rendang and kueh-mueh you’ll be serving & indulging in. Especially when it comes to house decorating, some would go all out with renovations & even a whole new Raya themed deco to revamp the place. Now, that’s the raya spiri
Nevertheless….

Raya won’t be Raya without what us Malaysians call “Duit Raya”
Back in the days (maybe they still do now), kids used to go out in groups from house to house saying “Assalamualaikum, kami datang nak raya!” & they would get served with the usual delicious Raya delectables & before they leave, they would always anticipate that little green packet filled with money. The duit raya. Just like angpows during Chinese New Year, duit raya is presented as gifts during Hari Raya celebration.
So to embrace the Raya spirit….


SAYS.my is giving out Duit Raya !
Since we’re all practically family, we thought why not celebrate raya the way it should be.
Let’s get those green packets packin’!

How are we going to do this?
Starting from 8pm on 22nd August 2011 till 8pm on 4th September 2011





August 24, 2011

Asal Usul Jalur Gemilang Terbongkar!

Sempena sambutan Hari Kemerdekaan 31 Ogos, marilah kita sama-sama kibarkan Jalur Gemilang sebagai tanda cintakan tanah air. Namun, disebalik kibaran tersebut masih ramai yang tidak mengetahui asal usul terciptanya bendera Jalur Gemilang tersebut.. 
Mohamed Hamzah satu nama yang tidak begitu di kenali di kalangan rakyat Malaysia dan ramai tidak menyedari bahawa beliau adalah perekacipta Jalur Gemilang. Mohamed, yang dilahirkan pada 5 Mac 1918 sebelumnya bekerja sebagai seorang pembantu teknik di Jabatan Kerja Raya (JKR), Johor Bahru telah menghembuskan nafas terakhirnya pada 19 Februari 1993 dalam usia 75 tahun. Ketika itu, negara sudah melupakan jasanya, malah jauh sebelum itu lagi tidak pernah dinyatakan di mana-mana mengenai sumbangannya sebagai penghargaan. Hanya pada 2004, usaha mengesannya dilakukan oleh mereka yang pernah bertugas dalam satu jabatan dengan Allahyarham. Akhirnya ciptaan Mohamed disahkan berikutan hasil lakaran bendera yang dicipta di atas kertas kalis air (tracing paper) berukuran A4 berserta tandatanganya, dijumpai dalam timbunan lebih 5,000 lakaran di stor kejuruteraan JKR, Kebun Teh, Johor Bahru.

Sebelum penemuan itu, ada beberapa individu tampil mengaku bahawa Jalur Gemilang adalah hasil rekaan mereka. Antaranya, seorang bekas wartawan radio Suara Amerika, di RTM, Ali Munawar mendakwa bendera itu dicipta oleh seorang penggiat seni, Allahyarham Idris Rauf pada 1948. Beliau menambah, disebabkan sifat patriotik dan cintakan negara, Mohamed menyertai pertandingan merekacipta Bendera Persekutuan Tanah Melayu pada tahun 1949 yang dianjurkan selepas pembatalan Malayan Union. Sebanyak 373 corak bendera diterima oleh Jawatankuasa Khas pertandingan dan tiga rekabentuk telah dipilih untuk dinilai di peringkat akhir dengan dipaparkan kepada rakyat melalui suratkhabar ‘Malay Mail’. Mohamed menghantar empat rekabentuk dengan dua daripada ciptaannya dipilih ke peringkat akhir. Akhirnya rakyat pula setuju memilih rekabentuk ciptaan Mohamed sebagai bendera negara. 

Ketika itu, Dato’ Onn Jaafar yang juga Menteri Besar Johor, telah berkunjung ke kediaman Mohamed di Jalan Ungku Puan, Johor Bahru dan mencadangkan Mohamed agar mengubahsuai sedikit rekaan bentuk bintang lakarannya kepada 11 bucu. Beberapa pengubahsuaian turut dibuat ke atas lakaran asal bendera seperti menukar warna putih pada bulan dan bintang kepada warna kuning bagi melambangkan warna DiRaja. Majlis Raja-Raja yang bersidang pada 22 dan 23 Februari 1950 telah memberi perkenan kepada rekabentuk bendera berkenaan dan dua bulan berikutnya, Majlis Perundangan Persekutuan telah meluluskan usul yang dibentangkan oleh Pemangku Ketua Setiausaha Negara. 

Satu majlis mengibarkannya buat pertama kali dilakukan di bawah anjuran Pesuruhjaya Tinggi British pada 16 Mei 1950 di perkarangan Istana Sultan Selangor dengan dihadiri oleh Raja-Raja Melayu. Namun sekarang, ia mengandungi 14 jalur merah putih melambangkan 13 buah negeri dan Kerajaan Persekutuan. Warna biru tua pula melambangkan perpaduan rakyat, manakala anak bulan sebagai tanda Agama Islam iaitu agama rasmi negara.


August 16, 2011

Abdul Farique : Saya Nak Tukar Templat Saya!




Assalamualaikum & Salam sejahtera..
Sementelah tak de keja ni kan, aku dengan ini mengumumkan untuk menjoin satu contest yang telah dianjurkan oleh blog ABDUL FARIQUE dengan tajuk : ABDUL FARIQUE : SAYA NAK TUKAR TEMPLAT SAYA! (Menggunakan nada lemah gemalai, tangan di dada dan mata pandang ke atas!)

Sebab-sebab saya nak join contest:
  1. Ingin menukar template saya yang dah usang ni agar cantik dan kemas macam blog ABDUL FARIQUE tu!
  2. Bukan hanya hadiah saguhati, tetapi ingin mendapatkan hadiah utama Template Premium Alief.com daripada ABDUL FARIQUE (kalau boleh beserta wang tunai untuk bagi anak-anak sedare duit raya.. hu..hu..hu)
  3. Dengan join contest ni saya dapat menjalinkan hubungan silaturrahim yang erat dengan ABDUL FARIQUE dan mendapat kenalan-kenalan baru yang sama-sama join contest ni :) 
  4. Nak bagi pengunjung rasa terawang-awangan rasa di syurga gamaknya apabila melihat template baru daripada ABDUL FARIQUE ni!
  5. Pastu, nak kasi dorang jealous sebab ABDUL FARIQUE pilih saya sebagai pemenang! Hu hu..
  6. Pastu nak tunjuk kat dunia ni yang anak Malaysia pun kreatif dan mempunyai kreadibiliti sebagai designer macam Alief.com & ABDUL FARIQUE..
Alamak, terlebey sudah ni! Saje je nak menunjuk kat ABDUL FARIQUE betapa saya menginginkan kemenangan ini! Ha ha.. Okeh, bab nak kritik2 & komen2 ni saya tak pandai.. ape lah sangat blog saya ni kalau nak di bandingkan dengan blog ABDUL FARIQUE tu kan.. (Eh, tetibe aku rasa tersopan pulak menggunakan kata ganti nama saya-saya ni.. pelik pulak rasanya Hi..hi...hi)

Dengan ini rasminya saya aku mengetag semua yang membaca entri ni tanpa pilih kasih.. Hi Hi

Nak join? Meh Sini!





August 8, 2011

Earn Money From Your Website / Income From Your Blog

Get More Visitors, Get More Sales!!!

With no constant current of shoppers you cannot have stable everyday income. It's not possible to get revenue if no one comes to your website. You have to have shoppers to see your business, every day, 24 hours! We help more than 30,000 clients get more shoppers from Internet. You can get more sales by receiving hundreds of real interested shoppers to see your website.


Increase search engine rankings

Increase your web-site search engine rank

Be presented on search engines is one of the most important ways to increase web-site traffic and expose your business or service to people who might be looking for what you are offering. Most of the major search engines utilize an algorithm to calculate your website ranks. They know how many websites are referring to your website; more links and visitors higher rank for your website.


Millions of
 Shoppers

Millions of Shoppers

Connect your business to millions of customers looking for products and services. Our audience is day by day increasing and now it's over 25 million new shoppers each month. We only work with high-quality local and international promotion sites, which bring potential visitors from North America, Western Europe and upcoming markets.





August 7, 2011

6 Perkara yang ALLAH Sembunyikan

Allah SWT selesai menciptakan Jibrail as dengan bentuk yang cantik, dan Allah menciptakan pula baginya 600 sayap yang panjang, sayap itu antara timur dan barat (ada pendapat lain menyatakan 124, 000 sayap).

Setelah itu Jibrail as memandang dirinya sendiri dan berkata:
"Wahai Tuhanku, adakah engkau menciptakan makhluk yang lebih baik daripada aku?."


Lalu Allah SWT berfirman yang bermaksud, "Tidak"  
Kemudian Jibrail as berdiri serta solat dua rakaat kerana syukur kepada Allah SWT dan tiap-tiap rakaat itu lamanya 20,000 tahun.

Setelah selesai Jibrail as solat, maka Allah SWT berfirman yang bermaksud.
"Wahai Jibrail, kamu telah menyembah aku dengan ibadah yang bersungguh-sungguh, dan tidak ada seorang pun yang menyembah kepadaku seperti ibadat kamu, akan tetapi di akhir zaman nanti akan datang seorang nabi yang mulia yang paling aku cintai, namanya Muhammad. Dia mempunyai umat yang lemah dan sentiasa berdosa, sekiranya mereka itu mengerjakan solat dua rakaat yang hanya sebentar sahaja, dan mereka dalam keadaan lupa serta serba kurang, fikiran mereka melayang bermacam-macam dan dosa mereka pun besar juga. Maka demi kemuliaannKu dan ketinggianKu, sesungguhnya solat mereka itu aku lebih sukai dari solatmu itu. Kerana mereka mengerjakan solat atas perintahKu, sedangkan kamu mengerjakan solat bukan atas perintahKu."

Kemudian Jibrail as berkata: "Ya Tuhanku, apakah yang Engkau hadiahkan kepada mereka sebagai imbalan ibadat mereka?"

Lalu Allah berfirman yang bermaksud. "Ya Jibrail, akan Aku berikan syurga Ma'waa sebagai tempat tinggal..."

Kemudian Jibrail as meminta izin kepada Allah untuk melihat syurga Ma'waa. Setelah Jibrail as mendapat izin dari Allah SWT maka pergilah Jibrail as dengan mengembangkan sayapnya dan terbang, setiap dia mengembangkan dua sayapnya dia boleh menempuh jarak perjalanan 3000 tahun, terbanglah malaikat jibrail as selama 300 tahun sehingga ia merasa letih dan lemah dan akhirnya dia turun singgah berteduh di bawah bayangan sebuah pohon dan dia sujud kepada Allah SWT lalu ia berkata dalam sujud:
"Ya Tuhanku apakah sudah aku menempuh jarak perjalanan setengahnya, atau sepertiganya, atau seperempatnya? "

Kemudian Allah swt berfirman yang bermaksud. "Wahai Jibrail, kalau kamu dapat terbang selama 3000 tahun dan meskipun aku memberikan kekuatan kepadamu seperti kekuatan yang engkau miliki, lalu kamu terbang seperti yang telah kamu lakukan, nescaya kamu tidak akan sampai kepada sepersepuluh dari beberapa perpuluhan yang telah kuberikan kepada umat Muhammad terhadap imbalan solat dua rakaat yang mereka kerjakan.... ."

Marilah sama2 kita fikirkan dan berusaha lakukan... Sesungguhnya Allah S.W.T telah menyembunyikan enam perkara iaitu :
  1. Allah S.W.T telah menyembunyikan redhaNya dalam taat.
  2. Allah S.W.T telah menyembunyikan murkaNya di dalam maksiat.
  3. Allah S.W.T telah menyembunyikan nama-Nya yang Maha Agung di dalam Al-Quran.
  4. Allah S.W.T telah menyembunyikan Lailatul Qadar di dalam bulan Ramadhan.
  5. Allah S.W.T telah menyembunyikan solat yang paling utama di dalam solat (yang 5 waktu).
  6. Allah S.W.T telah menyembunyikan (tarikh terjadinya) hari kiamat di dalam semua hari.

Semoga kita mendapat berkat daripada ilmu ini. Wallahualam
Kalau rajin... Tolong sebarkan cerita ini kepada saudara muslimin agar menjadi renungan dan pelajaran kepada kita semua. Ilmu yang bermanfaat ialah salah satu amal yang berkekalan bagi orang yang mengajarnya meskipun dia sudah meninggal dunia...



August 6, 2011

AlongXP Nak Mereview Blog Aku

Salam Ramadhan Al-Mubarak!
Dah lama rasanye tak join segmen, hari tu terjumpa 1 blog ni namanya Ni La BlOg Aku pastu mula la rasa mengada-ngada nak usha segmen ni. Senang je, tak susah pon, semudah ABC.. huhu. 
Ok, sebenarnya aku buat blog ni pada pertengahan tahun 2008, masa tu tak tau la ape kebenda la menatang ni.. cuma tujuan aku buat blog ni dulu nak melampiaskan emosi aku,  marah, sedih, kecewa, sebab masa sekolah dulu tulis diari je, so tujuan blog ni serupa la macam diari peribadi jugak.. 
Selepas beberapa tahun aku sunyi sepi dalam dunia blogging ni, aku kembali dengan satu tujuan iaitu memperkenalkan kucing kesayangan aku namanya Si Montel (yang baru-baru ni dah ade facebook sendiri.. hehe). Dalam masa yang sama aku ni jugak peminat K-POP (including fashion, music & menggaya rambut yang ketepi-tepi tu ala-ala Hero.. haha)

 

Kalu tanya pasal entri yang paling aku suke, mestilah entri yang paling banyak  memberi kesan kepada pengunjung sehingga datang mengomen! Haha.. Boleh? Entri tu bertajuk Matinya Seorang Kekasih.. yang mana mengisahkan seekor kucing yang mati akibat batu karang.. sepatutnya aku tulis SEEKOR kat situ, bukannya SEORANG.. SEO je lebih ni!

Akhir sekali, untuk pengetahuan Ni La BlOg Aku, aku nak blog ni di review sebab aku nak jadik fofular sehingga pergi ke pasar malam pun ade orang nak minta sign..tu je, tak lebih!

August 5, 2011

Harimau Malaya Hilang Belang!

credit pic: www.mummycute.com
Selepas kalah dalam perlawanan pusingan pertama kelayakan Piala Dunia 2014 di tempat lawan, kemenangan menyebelahi The Lions, Singapura dengan keputusan 5-3. Pada 28 Julai 2011, siaran langsung dari Stadium Nasional Bukit Jalil menyaksikan perlawanan timbal balas yang memang dinanti-nantikan oleh rakyat Malaysia. Penonton hampir 90,000 memang ramai diluar jangkaan, masing-masing berdoa supaya Malaysia layak ke Piala Dunia 2014. Namun, Malaysia telah tersingkir di pusingan kedua kelayakan Piala Dunia 2014 selepas tewas dengan agregat 4-6 (seri 1-1) kepada Singapura.

Geram, sedih dan kecewa bukan kepalang! Maka, kena la tunggu Piala Dunia 2016 pulak.. Wargghh.. lamanya tu!

Sebenarnya kalau dulu tak de nye nak melayan pasukan Negara, sebab dah tau dah mesti kalah sebelum lawan.. buat sakit hati jek. Tapi sejak akhir-akhir ni selepas menyerlah dalam Piala AFF Suzuki, kepercayaan kepada Harimau Malaya ni meningkat!

Pemain feberet aku tak lain tak bukan penjaga gol utama Malaysia lah:

credit pic: www.nurulanwar.com
Nama: Khairul Fahmi Che Mat
Asal: Kelantan
Umur: 22 tahun
Pencapaian: 
Anugerah Penjaga Gol Terbaik Bola Sepak Kebangsaan 100Plus-FAM, 2010 & Anugerah Pemain Muda Terbaik Bola Sepak Kebangsaan 100Plus-FAM, 2010


April 19, 2011

Cassiopeia

Hari ni pakcik bosan, xde benda nak buat ni... layankan je la yerk..
Photobucket
Photobucket
Amacam, ade iras-iras pakcik tak? hua.. hua.. hua.
Nak tengok lagi banyak gambar lain?
.
.
.
.
.
.














April 8, 2011

Muuuach...


[Entry ini berbayar, sila baca dengan teliti..]

Ops..ops.. tibe-tibe terjumpe gambar ni weh kat FB.. pastu sorang member aq ni siap ckp "Let's fight" utk menakluki hati pompuan ni. Ahaks~

Mcm ni la perbualan kami kat FB.. Pastu aq dgn sombong & egonye ckp "I'm not interesting anymore.." padahal dlm hati, Tuhan sajer yg tahu.. huhu (T.T)

Hahaha.. actly perbualan ni xde kaitan langsung dgn yg hidup ataupun yg telah meninggal dunia, so jgn amik port ahh... Sbnrnye

April 6, 2011

“Anak Ikan” Ditipu GAY Casanova!

[Entri kali ini bertujuan...sila baca dengan teliti]

KUALA LUMPUR: Seorang Casanova gay yang mengidapi HIV-positif dipercayai telah menipu wang dan barang berharga selain berkesempatan mengadakan hubungan seks dengan hampir 200 lelaki muda. Setakat ini, 193 ‘anak-anak ikan’ yang menjadi mangsa itu mengaku telah melakukan hubungan seks sebelum duit, laptop dan lain-lain barang berharga milik mereka dikebas. Auww.. kelas mak!

Para-para sakura yg kebanyakannya terdiri dari golongan remaja telah terjerat dgn janji-janji manismu & membuatkan mereka fallen in love utk mendapatkan kepercayaan mereka sebelum habis madu sepah dibuang.

Kegiatan Casanova itu akhirnya diketahui umum apabila salah seorang mangsa telah mengupload gambar si pelaku di FB & mangsa2 yang lain turut mengenalinya. Ikuti perbualan mereka di FB:


March 28, 2011

Jom Sertai Bloglist Bdk Botak Bulan 4 - 6 2011!

Assalamualaikum & slmt sejahtera..

Hr ni pakcik nak join bloglist Budak Botak..
[Tetibe rase sudah berumur bila berdepan dgn Budak Botak ni..haha]
Utk pengetahuan Budak Botak, pakcik ni Jantan! No woman no cry..
Nak join jugak bloglist Budak Botak bulan April - Jun 2011?
[klik sini]!
Cepat2! Sebab sekarang dah 91 org yg join, tinggal lagi 9 tempat kosong ni!


March 26, 2011

Miera Liyana lagi???

Assalamualaikum & Slmt Sejahtera..
Miera Liyana (18) semakin meletops sejak kisahnya berpakaian seksi hingga nampak sikit sisi payudaranya semasa makan malam di majlis anjuran Rafflesia dan Mandalay di hotel Le Meridien baru-baru ni menimbulkan rasa tidak puas hati byk pihak.
Gadis berasal dari Johor Bahru, Johor ini tampil dalam dunia hiburan selepas bakatnya digilap oleh Aziz M Osman menerusi drama Luna Fantasiku. Sejak itu sampai sekarang dia sudah berlakon tidak kurang 20 drama. Malahan dia turut dilamar Mamat Khalid untuk menjadi antara pelakon filem Apokalips yang sedang menunggu masa ditayangkan. Hmmm.. bagus!
Sedang aq berblogwalking tadi, scr tak sengaja telah terjumpa 1forum yg membahaskan tentang kontroversi Miera Liyana ni, mari ikuti reaksi org ramai berkenaan isu ini. Ada yang marah, tp ada jugak yg menyebelahi Miera.. Ape2 pun, layan..

http://www.emocutez.comGUA dahulukan dengan ucapan maaf. Bukan sengaja nak cetus kontroversi tapi bila dah kat depan mata, terbeliak jugalah biji mata GUA ni.
http://www.emocutez.comSaat ditanya jika tidakkah dia bimbang pakaiannya malam ini akan mencetuskan kontroversi, Miera Liyana, pelakon Kamelia Katrina memberitahu wartawan Galaksi, "Nampak sikit je... Pilih baju ni sebab nak nampak kelainan."
http://www.emocutez.comaku rasa budak miera nih macam mistaken identity la... muka dia nampak suci aje kan?? tapi dressing ya rabbi...
http://www.emocutez.comApe yang terjengul keluar tu?? Is it some kind of bra?? Ape pun, dia ni kan budak lagi, tak sesuai la pakai camni...
http://www.emocutez.comxmalunye.. dah la suam2 kuku.. "nmpk sikit jer?" stetmen ape ni? ketiak karats lak tu
http://www.emocutez.comdia yang berlakon citer kamilia katriona ke apa tajuk drama tu... yg jadik adik elyana... biasa dia belakon watak sume ala2 pompuan sesuci lindungan kaabah gitu...
http://www.emocutez.comDie pakai bra la.. xnampak ker yang terkeluar tepi tuh.. Die jenis ade glue and lekatt je and strapless die lekat depan je...die mcm kaler transparent! Okeyh!
http://www.emocutez.comtransparent bra tu function dia apa?? nak kasi t**** terbentuk?? atau nak cover t****? kalo setakat nak cover tak yah pakai pon takpe kalo dah pakai dress camtu... baik pakai stiker tutup nipple aje!
Tu je la yg bole aq tulis, nak tulis lebih2 kang kena saman plak mampos!.. ok la, yg penting dia da minta maaf & jadi pengajaran utk semua. Nasib dia la jadi artis kan, kalo bukan artis ade korang kesah? Dunia~dunia…
Rupenye budak ni 1 kampung dgn aq, malunye! ahaks..
Sumber: http://mforum.cari.com.my
Gambar: Google & murai.com

CLOSE

Copyright reserved by Zero to Hero's Blog Edited by Caersasuke