April 8, 2011

Home » » Muuuach...

Muuuach...


[Entry ini berbayar, sila baca dengan teliti..]

Ops..ops.. tibe-tibe terjumpe gambar ni weh kat FB.. pastu sorang member aq ni siap ckp "Let's fight" utk menakluki hati pompuan ni. Ahaks~

Mcm ni la perbualan kami kat FB.. Pastu aq dgn sombong & egonye ckp "I'm not interesting anymore.." padahal dlm hati, Tuhan sajer yg tahu.. huhu (T.T)

Hahaha.. actly perbualan ni xde kaitan langsung dgn yg hidup ataupun yg telah meninggal dunia, so jgn amik port ahh... Sbnrnye
tujuan aq post gmbr gadis comel ni sbb nak promote dia dlm mengembangkan bakat dia dlm bidang modelling.. Ok, terpulang la, kalau korang rase dia berbakat dan layak just ikut step2 kat bwh ni eyh...

Pertama sekali korang kena ade akaun dan log in account Facebook k.. Sudah? Ok, klik je step2 kat bwh ni.. kalau nampak page mcm gambar yg ditunjukkan sila la "Like"..


Step 1 : [Klik Sini]


Step 2 : [Klik Sini]


Step 3 : [Klik Sini]

Step 4 : [Klik Sini]

Step 5 : [Klik Sini]

Step 6 : [Klik Sini]


Ok, settle dah? kalau dah "Like" tu korang bole la minta dia jadi kawan ke, pastu bole la try market kat sana.. haha. [rase mcm bapak ayam plak..] Ok, diharap korang bole la support cita-cita dia dari kecik ni.. dia ni baik, kalau korang "Poke" dia, gerenti dia "Poke" u back! Pastu nak minta dia klik Nuffnang ke, churp2 ke.. dipersilakan, tapi jgn mintak yg bukan-bukan kat dia sudah! Haha..

Ok, bagi blogger2 wanita & golongan adik-adik pulak, jgn la rase segan nak like ikut step kat atas tu.. Sbb ape? sbb adik lelaki, sepupu lelaki & kwn2 lelaki dia (including me) semuanye hensem2 & kacak belaka.. haha. So, kalau tak nak kenal dgn dia, bole la pura2 like walaupun ada udang disebalik mee..


Fiza, minta ampun~

P/s: Akhir kate, terima kasih daun keladi.. kalau dah buat semua kat atas tu, bgtau la, nnt aku derma seposen dua kat Nuffnang korang atas kesusahpayahan korang tu.. ok.

14 comments:

Syuxer said...

Kita sokong dari jauhla ye..hehhe semoga impian dia tercapai..InsyaAllah..cuma jangan lupa akan batas-batas agama..

Syuxer said...

Kita sokong dari jauhla ye..hehhe semoga impian dia tercapai..InsyaAllah..cuma jangan lupa akan batas-batas agama..

aQimie Ceplos said...

aku tahu aku rupe jawe.. sob3x . HAHHA!
btw. goodLuck ^^

Akhelaken said...

@Syuxer : betul2.. kite doakan je la yg terbaik kan.. itu juga la yg kami harapkan..
@ aQimie Ceplos: aq pun rupe jawe, xpayah la ko ckp kuat2 kat sini..wawawa..
@Syuxer&aQimie Ceplos: aq nak dtg tmpt korang ni nak klik iklan2 disebabkan kesudian korang mengkomen kat sini..huhu..

Bakri Hussin said...

salamk tuan blog
dah follow dah jom follow balik ok
jemput join Bloglist 1 Bulan bersama Dunialelakimaskulin.com
http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

shereena said...

org cntik leh ar jadi model.nnt sy pegi like.hehehe

Akhelaken said...

@Bakri Hussin Tq folow,nnt i fllow u back! owh,sory terlepas pulak nak join contest tu.. ade sambung lg ke? -- da tgk! WOW,ini blog cukup "hot" maa..nice :)

Akhelaken said...

@shereena pun cantik gak! kasi touch up sikit da bole buat cover majlh remaja tu! Yg penting attitude kan,bukan rupa paras semata :) Ok,TQ nnt sy klik iklan awk :)

ain dzaya said...

pun boleyyla...!!

Shamsuddin Amin said...

wow... mmg cun...^^

osHin said...

minat org2 korea ke...hihi

Akhelaken said...

@osHinboley la jugak.. jatuh cintan kat yoorin dlm My Girl.. (*-*)

Akhelaken said...

@Shamsuddin Aminkan!

Akhelaken said...

@ain dzayaboleyyla tahan kan?

CLOSE

Copyright reserved by Zero to Hero's Blog Edited by Caersasuke