December 21, 2011

Lirik Lagu I’ll Protect You – Kim Jae Joong (JYJ) | OST Protect The Boss

JYJ's Jaejong has released his self-composed song for his first ever lead role in the South Korean drama "Protect The Boss". The song title "I'll Protect You" and it features his amazing sweet vocals and will be included in the drama original soundtrack.
 

sumber gambar [link] 

December 19, 2011

Under Construction

Assalamualaikum & Slmt Sejahtera.

Aduh penatnye aku hari ni.. selepas berhempas pulas akhirnye blog berubah wajah.. Haha, kau jangan ketawa dulu pasal aku bikin header ni guna Adobe photoshop 7.0.. baru 1st time aku main dengan menatang ni, at least aku berani mencuba & nak meningkatkan ilmu pengetahuan, kau ade? (kata2 ni ditujukan kpd beberapa manusia yang tak boleh tengok aku senang kat opis..)

Actually perubahan ni tak de la sempena apa-apa perayaan okay, memang aku saje nak mengetest kredibiliti aku, setakat ni memang berbaloi lah nampak gayanya.. Tapi masih tak puas hati lagi..Takpe sikit-sikit lama-lama jadik bukit (peribahasa ni budak tadika pun tau kot!)

CLOSE

Copyright reserved by Zero to Hero's Blog Edited by Caersasuke