May 21, 2012

Home » » Tahniah Kepada ZyraRoxx!

Tahniah Kepada ZyraRoxx!


Assalamualaikum & Selamat sejahtera
Yang dihormati tuan pengerusi majlis, barisan para hakim yang arif lagi bijaksana, guru-guru serta rakan-rakan yang saya hormati sekalian.. berdirinya saya pada pagi ini adalah bla bla bla.....
Hehe.. teringat lah pulak masa sekolah dulu masuk debat sempena Hari Guru, so dikesempatan ni nak wish Hepi Belated Teacher's Day buat semua guru di Malaysia termasuk guru mengaji dan guru memanduku.. Ade pulak belated-belated yea? Sorry i'm late.. thehehe

Sebenarnya beberapa minggu kebelakangan ni agak sibuk juga pasal urusan kerja dan program-program  seharian.. Gaji bulan lepas pun tertunggak berapa ratus lagi ni, (saje kasi bold) Ada banyak isu yang perlu disettlekan satu-persatu.. Idea nak menulis dan mengupdate blog tu ade tapi tu lah masalahnye...

Okey, takpe kite jalan slow-slow...
Firstly, aku nak bagitau satu khabar gembira iaitu blog kesayangan aku (walau bukan kesayangan ramai) telah berhasil mencecah sehingga 100 orang followers! Yeay!! Riak? Menunjuk? Tidak sama sekali. Pasal 100 followers tu bukan ramai mana pun, aku cemburu dengan engkau punye followers lagi ramai kan, tapi aku tetap nak melahirkan rasa syukur dan gembira pasal aku tak la mensasarkan kepada followers sebenarnya.. Aku sendiri pun sebenarnya jarang-jarang nak follow blog orang, suka jadi silent reader je.

Dan, sampailah kepada orang yang ke-100 beberapa bulan yang lepas, cume lambat je nak update.. Aku kan memang selalu ketinggalan bas.. phew. Sebenarnya aku dapat idea ni pun sebab dulu aku pernah menjadi followers yang ke-100 kat blog Naz Azhar, boleh review entry berikut : Award Follower ke-100.

Berbalik kepada pemilik blog ZyraRoxx | Keep on Roxxin! ni hah rupa pemilik blog tersebut. Aku tak berniat nak promote tuan punye blog sebenarnya, hehe tapi blog beliau tersangatlah awesome dan very the cantik. Penulisan beliau sangat sempoi & at the same time very informative entries. .ade doodles comels, ade gambar cantik-cantik, ade.. ade.. ade macam-macam lah!
P/s: Sometimes I used to speak like pondan~ ngehehe.

* tibe-tibe terpromote beliau.. hehe, jemput singgah: SINI

Ok, satu yang aku rasa hebat pasal beliau adalah beliau bukan hanya menulis secara semberono, setiap entry pasti ada fakta-fakta menarik dan ini membuktikan beliau membuat research dan sedikit kajian sebelum menghasilkan sesebuah entry. Hebat kan? Bravo-bravo..

Eh, banyak pulak membebel pasti kau rasa bosan yang amat. Ok lah, that's all for today, thank you.


3 comments:

✰ BbyzyЯaRoxx ✰ said...

wow! hahahahaha tak terkata membaca ribiu ni, hahahahaha saya kah itu, aisehhh terima kasih bebanyak, terharu sangat :')
thanks sebab baca entri2 ngarut saya ye, ehiks ;p

O CIKTEDDY said...

whoa! tahniah bebeh..haha =D

Akhelaken said...

@✰ BbyzyЯaRoxx ✰
hehe.. u deserved it! xpadai buat ribiu,katak kat atas tu pun ntah hape2..hehe :)

@O CIKTEDDY
blog cikteddy sgt kemas & minimal..follower pun ramai ya ampun.. sila dtg lg :)

CLOSE

Copyright reserved by Zero to Hero's Blog Edited by Caersasuke