March 28, 2011

Home » » Jom Sertai Bloglist Bdk Botak Bulan 4 - 6 2011!

Jom Sertai Bloglist Bdk Botak Bulan 4 - 6 2011!

Assalamualaikum & slmt sejahtera..

Hr ni pakcik nak join bloglist Budak Botak..
[Tetibe rase sudah berumur bila berdepan dgn Budak Botak ni..haha]
Utk pengetahuan Budak Botak, pakcik ni Jantan! No woman no cry..
Nak join jugak bloglist Budak Botak bulan April - Jun 2011?
[klik sini]!
Cepat2! Sebab sekarang dah 91 org yg join, tinggal lagi 9 tempat kosong ni!


8 comments:

Firdaus Kasim said...

mcm best je sbb ramai join.. tapi dpt hadiah x?

Akhelaken said...

xde hadiah kot..ni bagus utk newbie mcm sy ni la nk promote blog,jana trafik & tnda sokongan kpd kwn2 blogger(ceh baik la kunun..) Nnt Bdk Botak kasi promote blog2 yg ada dlm bllist dia.lgpun xsusah nak join mcm kontest2 biase tu kn~ huhu

Firdaus Kasim said...

owh i see.. bagus lah, kita kena friendly, baru blog kita dikenali ramai.. meh la join bloglist blog sy.. x pyh buat entri pun mcm dak botak nie.. kamu hanya maasukkan link blog sy dalam bloglist kamu. saya pun begitu juga

fahmie firas said...

Saye pon join segmen Blog List Budak Botak
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
klu free singgah ke blog saye..

http://fahmiefiras.blogspot.com/

Raji berkata said...

smpat lagi tak nih nk join?
hak2

Shamsuddin Amin said...

wah... sempat lg ke ni nak join... hehe^^

Akhelaken said...

@Firdaus Kasim: owh,yakan? baru tau ni ade software utk Link Exchange dgn kwn2.. kalo scroll ke bwh ni jumpe la menatang tu,senang je nak review kwn2 yg dtg kat blog kite kan? Thanks 4 the info :)

@Raji & Shamsudin Amin: ala..xsempat da,bloglist bdk botak ni da ditutup..tp still bole Letak Tapak Kaki kat blog die..sblm tu jgn lupe tinggal jejak anda kat Link Exchange bwh ni.. nnt sng la nak jenguk2 korang ..

shereena said...

gud luck!

CLOSE

Copyright reserved by Zero to Hero's Blog Edited by Caersasuke