March 11, 2011

Home » , » Award Follower ke-100!

Award Follower ke-100!

Assalamualaikum & Slmt Sejahtera...
Niat td nak blog walking je mlm2 ni, tibe2 buka shoutbox ada msg baru!
Msg tu dtgnyer dr NAZ AZHAR
Ghuper-ghupernyer ada AWARD utk aq.. wah, bangge gile, rs kembang kuncup kembang kuncup jap idung ni.. huhu
Ni ha, award yg beliau bagi kat aq, TQ2

psss.. aq rase idola beliau adalah Harry Porter, muke pun seakan2 kan ^^
Kalo rase nak dpt award mcm ni, jadi le follower beliau yg ke-200 plak! Click gambar utk link ke blog dia.
Sebenarnye dulu aq suke jadi silent reader je, jam tu selalu gak pi jengah blog budak ni...
(sbb beliau baru berusia 16 taun, maka dipanggil budak sekola la kan.. hehe)
Ape yg aq tau beliau berasal dari Penang,
Cite2 beliau nak jadik Ahli Arkeologi atau Pelukis!
Game, playstation & PSP merupakan hobi beliau..

Blog beliau simple jek, tp yg penting beliau mesra rakyat!
Ni ciri2 penting kalo nak jadi YB! haha..
Kalo nak ikutkan senioriti mmg pangkat beliau lg tinggi la drp aq yg baru nak menapak ni.. kire aq ni junior la yg dpt ilham drp hasil tulisan beliau..
Moral of the story, nak cari ilmu ni xperlu kire tua ke, mude ke.. ape yg penting? kerjasama! EH SILAP, yg penting low profile..

Mcm aq ni low profile ke low standard? aisyhhh...



3 comments:

shereena said...

sy pun dpt jgk.h0h0h..congrats!

Akhelaken said...

shereena,hehe.. thanks. sy da bc surat cinta awk utk bakal suami.. haha,lawak :P

Naz said...

Hehe. Baru saja tau tentang post ni dekat blog ZERO to HERO ni. ke dah lama tahu. ahaha. sorry. pelupa sikit. thanks ye buat entry pasal diriku.. blog ZERO to HERO ni pun semakin lama ditengok semakin banyak kemajuan. :)

CLOSE

Copyright reserved by Zero to Hero's Blog Edited by Caersasuke