March 26, 2011

Home » » Miera Liyana lagi???

Miera Liyana lagi???

Assalamualaikum & Slmt Sejahtera..
Miera Liyana (18) semakin meletops sejak kisahnya berpakaian seksi hingga nampak sikit sisi payudaranya semasa makan malam di majlis anjuran Rafflesia dan Mandalay di hotel Le Meridien baru-baru ni menimbulkan rasa tidak puas hati byk pihak.
Gadis berasal dari Johor Bahru, Johor ini tampil dalam dunia hiburan selepas bakatnya digilap oleh Aziz M Osman menerusi drama Luna Fantasiku. Sejak itu sampai sekarang dia sudah berlakon tidak kurang 20 drama. Malahan dia turut dilamar Mamat Khalid untuk menjadi antara pelakon filem Apokalips yang sedang menunggu masa ditayangkan. Hmmm.. bagus!
Sedang aq berblogwalking tadi, scr tak sengaja telah terjumpa 1forum yg membahaskan tentang kontroversi Miera Liyana ni, mari ikuti reaksi org ramai berkenaan isu ini. Ada yang marah, tp ada jugak yg menyebelahi Miera.. Ape2 pun, layan..

http://www.emocutez.comGUA dahulukan dengan ucapan maaf. Bukan sengaja nak cetus kontroversi tapi bila dah kat depan mata, terbeliak jugalah biji mata GUA ni.
http://www.emocutez.comSaat ditanya jika tidakkah dia bimbang pakaiannya malam ini akan mencetuskan kontroversi, Miera Liyana, pelakon Kamelia Katrina memberitahu wartawan Galaksi, "Nampak sikit je... Pilih baju ni sebab nak nampak kelainan."
http://www.emocutez.comaku rasa budak miera nih macam mistaken identity la... muka dia nampak suci aje kan?? tapi dressing ya rabbi...
http://www.emocutez.comApe yang terjengul keluar tu?? Is it some kind of bra?? Ape pun, dia ni kan budak lagi, tak sesuai la pakai camni...
http://www.emocutez.comxmalunye.. dah la suam2 kuku.. "nmpk sikit jer?" stetmen ape ni? ketiak karats lak tu
http://www.emocutez.comdia yang berlakon citer kamilia katriona ke apa tajuk drama tu... yg jadik adik elyana... biasa dia belakon watak sume ala2 pompuan sesuci lindungan kaabah gitu...
http://www.emocutez.comDie pakai bra la.. xnampak ker yang terkeluar tepi tuh.. Die jenis ade glue and lekatt je and strapless die lekat depan je...die mcm kaler transparent! Okeyh!
http://www.emocutez.comtransparent bra tu function dia apa?? nak kasi t**** terbentuk?? atau nak cover t****? kalo setakat nak cover tak yah pakai pon takpe kalo dah pakai dress camtu... baik pakai stiker tutup nipple aje!
Tu je la yg bole aq tulis, nak tulis lebih2 kang kena saman plak mampos!.. ok la, yg penting dia da minta maaf & jadi pengajaran utk semua. Nasib dia la jadi artis kan, kalo bukan artis ade korang kesah? Dunia~dunia…
Rupenye budak ni 1 kampung dgn aq, malunye! ahaks..
Sumber: http://mforum.cari.com.my
Gambar: Google & murai.com

12 comments:

Syuxer Melankolia said...

Salam..Dia orang kampung mana?cantik x dia bila dia dok kat kampung?

Manja (let it be my sweet name) said...

no komen, hak masing2 tapi berpada yer hehe


Tips shopping ON9

TenangSudey said...

baru muda lagi da kontrobasi.. huhu

Kuceng GediX said...

siyes cakap...
dia tade pakej nk jd artis...
takde rupa... muka tempek ada laa..
berlakon pon hmpeh...
dia ni bakal jadi fasha sundal kedua jer...

dewimalam said...

Artis sekarang yg muda-muda dan baru nak kenal dunia artis memang begitu sanggup je apa yang orang suruh buat, walhal perkara begitu boleh menjatuhkan maruh diri sendiri, tetapi nampaknya....dia tak kisahpun....!Nak lawan Fasha Sandhalah tu....!

Akhelaken said...

@Syuxer Melankolia hmm.. mention dok kat JB je,kampung sbnr xtau le..hehe.. ntah2 xde kg,budak bndr le katekan..
p/s: [rupenye budak ni 1 kampung dgn aq, malunye! ahaks..]--> penulis org JB,harap maklum..ahaha :)

Akhelaken said...

@Manja (let it be my sweet name) setuju sgt!

Akhelaken said...

@TenangSudey kontrobasi ye kata anda? hakhak..mgkin 2 cara dia nak fofular cpt kot..yela,nak harap bakat lakonan yg xseberapa tu kan..hmm

Akhelaken said...

@Kuceng GediX relax.. relax.. marah bebenor nmpknye... hehe

Akhelaken said...

@dewimalam Yup,sy sokong! bole buat filem ni, fasha sanda VS miera liyana..

Raji berkata said...

alahai itulah kan
seksi bebenor plak der @@

qiSt...... said...

Ala dak kmpung ke?ingat moden sgt.haha

CLOSE

Copyright reserved by Zero to Hero's Blog Edited by Caersasuke