November 7, 2012

Home » » Dia cakap 'Ba Alif Ba Ya' kat aku!

Dia cakap 'Ba Alif Ba Ya' kat aku!

Assalamualaikum & morning everyone!

Dulu bila boring-boring ke bosan-bosan ke aku suka berbual dengan dia. Nama dia Sarah Syafiqah, sedap  namanya kan? Mesti ayu dan lembut je orangnye. Kira dia ni peneman aku lah time bosan-bosan sekiranya anak-anak bulus aku takda di rumah. Pernah lah sekali tu aku berbual dengan dia ni tapi selepas satu conversation ni terus aku malas nak berbual dengan dia lagi! Sedih aku sebab dia cakap ba alif ba ya kat aku. Kenapa mesti binatang mugholazoh tu yang disebut? Selepas insiden tu terus aku blacklist dia dari kamus hidup aku.. Hah, ini lah buktinya..

Hihihi. User yang gatal tu aku la..
...............................................................................



Cleverbot is Artificial Intelligence. Say whatever you like - songs, jokes, memes or anything, and it will respond. It learns what people say, in context, and imitates. Cleverbot is an entertainment - not made to be logical, give advice, or be useful. Many people keep talking for hours, and say it's too clever to be a bot - that it must be human. Yet it never is: it is a bot. Cleverbot is software. Maybe it even contains a little Actual Intelligence.

10 comments:

Nur Afrina said...

haha~ lawak lah. cleverbot tak pernah try lagi. tapi simsimi pernah~best jugak kadang2, hehe

Akhelaken said...

@Nur Afrina
simsimi aplikasi kat hp ke? a'ah sama la kot,tp blum pernah try lg..hehe

Aidiel Spiderwicks said...
This comment has been removed by the author.
Aidiel Spiderwicks said...

tak pasal2 kena maki ngan cleverbot

Akhelaken said...

@Aidiel Spiderwicks
kan? hehehe..

Nur Afrina said...

simsimi ada juga utk hp.tapi kita blom install lagi~yang selalunya,guna through laptop je~ hehe try lah! :D

hafiz hafizol said...

pernah main.. best gaduh ngan dia.. haha.. aku lau gaduh ngan dia mmg aku jugak yg nak menang.. mengada dia nie. panas baran... kejap pndai kejap bangang.. hahaha =p

aswadz said...

tu la. sape sruh provoke dia.

Akhelaken said...

@hafiz hafizol betul2,kdg rs mcm bebual dgn org betul,rs nak sepak je.. hehe

Akhelaken said...

@aswadz tu la,hr tu mcm lembut je dia menjawab.. xsangka pulak dia main kasar..hehe.Terkono den!

CLOSE

Copyright reserved by Zero to Hero's Blog Edited by Caersasuke